Stichting Stadshart Vlaardingen

Beantwoord de vragen

In onze enquete

Benieuwd welke winkels nou eigenlijk bij het Liesveld horen? Bekijk aanbod van bedrijven ons winkelcentrum.

Winkelaanbod

op het Liesveld

Zoals je waarschijnlijk weet heeft het Liesveld een nieuwe eigenaar, de nieuwe eigenaar wilt aan de slag met het Liesveld en het winkelaanbod en wilt jou als bezoeker graag een paar vragen stellen.

Zo krijgen we duidelijkheid over de wensen de Vlaardinger die het Liesveld bezoeken en de vraag “welk winkelaanbod is gewenst”. De nieuwe eigenaar staat voor nieuwe energie en nieuwe mogelijkheden.

Doe je mee met de enquête? Geef ons eerlijke maar duidelijke feedback, dan kan de nieuwe eigenaar samen met ons als bestuur van de winkeliersvereniging en de gemeente kijken naar de toekomst van het Liesveld en jou behoefte als bezoeker.

Let op: In deze enquête praten we enkel over het verenigde Winkelcentrum Liesveld (middenblok), dat betekend dat omliggende straten zoals Veerplein, Korte Hoogstraat etc. niet meetellen in dit onderzoek.

Benieuwd naar de winkels die bij het Liesveld horen? Bekijk de lijst met winkels hier… 

De enquête

Winkelaanbod onderzoek

Door jou een aantal vragen te stellen kan de nieuwe eigenaar, samen met de winkeliersvereniging aan de slag om het Liesveld aantrekkelijker te maken voor bezoekers. Welke winkels en bedrijven zijn gewenst en wat moet er gebeuren om het Liesveld voor jou interessanter te maken?

Help je ons mee? We willen meer duidelijkheid krijgen over de wensen qua winkelaanbod en jouw beleving in ons winkelcentrum. Het kost je maar een paar minuutjes en je maakt kans op een halve vlaai van Multivlaai Vlaardingen!

De winkels op het liesveld?

Bekijk de lijst

Het Liesveld zit anders in elkaar dan veel Vlaardingers denken. Benieuwd welke winkels tot ‘het Liesveld’ behoren? Klik op onderstaande knop!

Vul de enquête volledig in

en maak kans op vlaai

Kans maken op vlaai?

Vul de vragenlijst in!

Onder alle volledig ingevulde enquêtes verloten we een heerlijke halve vlaai van MultiVlaai Vlaardingen

Een smakelijke halve kersenvlaai, een heerlijk halfje rijstevlaai of een van de andere halve vlaaien? Onder alle deelnemers verloten we 5x een halve vlaai van MultiVlaai Vlaardingen. 

Een smakelijk cadeautje voor jouw input.