Op zaterdag 9 september is het nazomerfestival in het Stadshart van Vlaardingen! Tussen 10:00 en 16:00u.

De hele dag is er van alles te doen! Shows, zang, amusement en de markt staat er speciaal voor u.

Alle winkels in het Stadshart zijn open, zo ook in Winkelcentrum Liesveld.

Laat je in Liesveld verrassen door het straattheater in ons overdekte centrum. Absurde gekkigheid en hilarische optreden waar jong en oud plezier aan beleven!
Theater kwaliteit nu gewoon op straat!! Dat is uniek!

Op het Veerplein staat een gezellige markt met vol op mode, sierraden, drankje, hapjes en live muziek! 

Ook is er in de Fransenstraat, Waalstraat en Kuiperstraat van alles te doen. Van muziek tot kofferbakverkoop!

Het precieze programma van Liesveld?

Jongleerspektakel - Straatshow met Florissimo. (12.00 – 16.00 )

Deze topper bindt het publiek met diverse korte, spetterende, lachwekkende, vertederende, crazy acts. Met rekwisieten als jongleermaterialen, appels en peren en vuur….

Tommy Blooper’s Goochemestraattheatershow. (11.00 – 15.00)

Het publiek zal zich verbazen over de aandoenlijke, brutale maar verlegen Tommy Blooper. Met zijn onnavolgbare goocheltrucs vermaakt hij z’n publiek. Door zijn favoriete en boeiende goocheltruc Kietje Kietje en het maken van ongelofelijke balloncreaties ontpopt hij zich al gauw tot allemansvriend. Dan valt hij weer door de mand en dan weer blijkt dat zijn talent groter is dan er gedacht wordt... Inzetbaar als straattheateract; 4/5 x 20/30 minuten op diverse hoeken van de straat.

Eigenwijs met IJS. (12.00 – 16.00 )

Gratis lekker ijs voor iedereen!!! Maar je krijgt je ijsje niet zomaar… Een dansje en liedje een raadsel en truck stunt uiting compliment verhaal wedstrijd etc. Voor wat (IJs) hoort wat!!

Kids CocktailKok. (12.00 – 16.00 )

Straattheater met limonade, fruit, rietjes, prikkers, vlaggetjes en muziek. Vanuit sfeervolle setting zal de cocktailkok zijn (jonge) publiek entertainen op doldwaze wijze. Met muziek en straattheater bouwt hij een interactieve show. En voordat iedereen zijn limonadecocktail heeft, zijn ze onderdeel van de show geweest.

Bellen geblazen! (12.00 – 16.00 ) 

Hééél veel kleine bellen tegelijk, heeeeele grote bellen. Zoveel bellen als je maar wil. Een visueel spektakel met een magische uitstraling, leuk voor het hele gezin. Kinderen rennen door het dolle heen om alle bellen kapot te maken, volwassenen genieten van het schouwspel. Af en toe gaat een kind helpen met bellen maken.